Studentica je predvidjela da će umrijeti: Pridružit ću se mami

Studentica je predvidjela da će umrijeti: Pridružit ću se mami

982
SHARE

Studentica Rita Chami (26) koja je poginula u zagrljaju svog zaručnika Eliasa Wardinija (26) u novogodišnjem masakru u Istanbulu, predvidjela je svoj tragični kraj na Facebooku

Studentica koja je poginula u zagrljaju svog zaručnika u novogodišnjem masakru u Istanbulu, predvidjela je svoj tragični kraj.

foto: Facebook

Rita Chami (26), neposredno prije puta u Tursku sa zaručnikom Eliasom Wardinijem (26), na svom je Facebooku napisala: “Nadam se da ćemo se lijepo zabaviti. U najgorem scenariju umrijet ću i pridružiti se mami”.

Njezina majka nedavno je preminula od raka, piše Sun.

Rita i Elias studirali su na Američkom sveučilištu znanosti i tehnologije u Libanonu. Fotografije koje su objavili na društvenim mrežama pokazuju da su nekoliko tjedana prije Istanbula posjetili Barcelonu i Atenu.

Umjesto fotografija s provoda u Turskoj, njihove Facebook stranice sada su prepune oproštajnih poruka. Iako su se pojavile informacije da je u noći pokolja Wardini napustio zaručnicu, to su demantirali njegovi prijatelji.

“Elias je ostao uz svoju zaručnicu koja je dvaput ranjena. Pokušao joj je pomoći. Pogođen je s tri hica i umrli su jedan uz drugoga. Volio ju je toliko da je ostao uz nju do samog kraja, po cijenu vlastitog života”, napisao je Jason Orfali.

foto: Facebook

Islamska država preuzela je odgovornost za napad na noćni klub Reina u priopćivši da je “vojnik kalifata napao jedan od najpoznatijih noćnih klubova u kojem kršćani slave njihov bogohulni praznik”.

Napadač je iz Kalašnjikova otvorio vatru u diskoteci Reina i u kaosu koji je nastao uspio je pobjeći. Turske vlasti identificirale su napadača, ali još ne žele otkriti njegovo ime.

Više od polovice od 39 ubijenih u napadu, koji je trajao sedam minuta, bili su stranci. Među njima su građani Izraela, Francuske, Tunisa, Libanona, Indije, Belgije, Jordana i Saudijske Arabije.

Klub, koji se nalazi na obali Bospora, jedno je od najposjećenijih mjesta za zabavu u Istanbulu, vrlo popularan među strancima.