Što da radim? Skači, Bobane: Srpski div nasmijao internet

Što da radim? Skači, Bobane: Srpski div nasmijao internet

960
SHARE

Iako je u igri proveo samo dvije desetinke, Boban Marjanović postao je hit među navijačima Pistonsa. Srpski centar visok 221 centimetar ometao je izvođenje lopte što je nasmijalo baš sve u dvorani

Detroit Pistonsi pobijedili su Portland Trail Blazerse 125-124 proteklog vikenda u dramatičnoj utakmici odlučenoj nakon dva produžetka. Reggie Jackson utrpao je 21 koš Portlandu, ali zvijezda večeri bio je srpski div Boban Marjanović, koji je u igri proveo tek dvije desetinke sekunde. Dovoljno da napravi show.

POGLEDAJTE VIDEO

Skači, Bobane

Trener Pistonsa uveo je 221 centimetar visokog Marjanovića kako bi ovaj omeo izvođenje lopte gostiju dvije desetinke prije kraja drugog produžetka.

Boban je stao ispred suca i gostujućeg igrača koji je namjeravao izvesti loptu, a u isto je vrijeme gledao prema svojoj klupi gdje su mu trener i suigrači govorili što da radi.

Upute su bile jasne: “Skači, Bobane”.

foto: YouTube

I tako je Boban počeo skakati, doduše, nešto ranije nego što je trebao što je izazvalo smijeh na klupi Detroita, a kasnije i na internetu nakon što se video proširio.

Marjanović je u NBA došao iz Crvene zvezde 2015. godine. Nakon sezone u San Antonio Spursima potpisao je trogodišnji ugovor s Detroit Pistonsima.

Boban Marjanovic’s teammates tried to talk him through defending the last play. 😂😂