Skoro poginuli: Slavni koji su preživjeli gore stvari od 2016.

Skoro poginuli: Slavni koji su preživjeli gore stvari od 2016.

641
SHARE

Leonarda DiCaprija napao je morski pas te je skoro poginuo u avionu. 50 Cent u pucnjavi je ranjen devet puta, a jednom je zadobio tako teške ozljede da nije mogao govoriti niti hodati

Iako mnogi misle da je život slavnih lagodan te ispunjen isključivo sretnim trenutcima, zaboravljaju da su i zvijezde samo ljudi. Obični su smrtnici, a neki od njih su čak gledali smrti u oči.

Leonardo DiCaprio

foto: REUTERS

Leonardo DiCaprio (42) ronio je kada ga je napao morski pas. Morska neman ga je i ugrizla, ali glumac je preživio. Zamalo je umro u avionskoj nesreći u Rusiji i nekoliko godina ranije kada je skakao s padobranom.

Michael J. Fox

PIXSELL | Autor: PIXSELLfoto: PIXSELL

U svojoj autobiografiji Michael J. Fox (55) priča kako ga je snimanje jedne scene iz filma ‘Povratak u budućnost 3’ zamalo koštalo života. Naime, glumac je visio na užetu te se u jednom trenutku onesvijestio. To je trajalo tridesetak sekundi, a tada ga je spazio netko iz ekipe i pružio mu pomoć.

Charlize Theron

The 88th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles - | Autor: Rollins-AA16/Press Association/PIXSELLfoto: Rollins-AA16/Press Association/PIXSELL

Kada je snimala ‘Awon Flux’, Charlize Theron (41) izvodila je vratolomiju te je skoro slomila vrat. Oskarovka je napravila krivi korak te je nezgodno pala, ali srećom prošla je bez većih ozljeda.

Eminem

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsellfoto: PA/Pixsell

Reper Marshall Mathers (44) poznatiji kao Eminem, skoro se predozirao. Ipak, taj fatalan trenutak pomogao mu je da se riješi pakla droge.

Joaquin Phoenix

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsellfoto: Reuters/Pixsell

Joaquin Phoenix (42) zamalo je stradao u prometnoj nesreći. Naime, njegov automobil okrenuo se nekoliko puta te je on ostao zarobljen. Spašavali su ga satima, a nestašni Joaquin čak je htio pripaliti cigaretu.

Anne Hathaway

foto: Instagram

Anne Hathaway (34) bezbrižno je plivala u moru dok je struja nije počela vući prema dnu. Borila se i zvala pomoć, a njezine krikove je čuo spasilac koji je brzo doplivao do nje.

George Clooney

DPA/Pixsell | Autor: DPA/Pixsellfoto: DPA/Pixsell

Prije dvanaest godina, George Clooney (55) snimao je politički triler ‘Syriana’ kad je zamalo slomio kralježnicu. Bio je u velikim bolovima, a priznao je kako je tada htio počiniti samoubojstvo.

Johnny Depp

DPA/Pixsell | Autor: DPA/Pixsellfoto: DPA/Pixsell

Kada su tražili savršenu lokaciju za snimanje filma ‘The Rum Diaries’, Johnny Depp (53) i redatelj letjeli su privatnim avionom. U jednom trenutku, zrakoplov je prestao raditi. Depp je Ispričao kako su se u tom trenutku obojica samo pogledali i šutjeli. Nakon nekog vremena, avion je ipak proradio.

Orlando Bloom

Actor Orlando Bloom attends the UNICEF 70th anniversary event at the United Nations Headquarters in Manhattan, New York City, U.S. | Autor: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Kada je bio dječak, Orlando Bloom (39) je bio jako nestašan. Naime, glumac se penjao po cijevima i pao te ozlijedio kralježnicu. Doktori su rekli da nikad neće prohodati, ali on se ipak oporavio.

Mark Wahlberg

DPA/Pixsell | Autor: DPA/Pixsellfoto: DPA/Pixsell

Iako je trebao biti na ‘Letu 11’, Mark Wahlberg (45) je u posljednji trenutak promijenio svoje planove. Naime, taj avion zabio se u Blizance.

50 Cent

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsellfoto: PA/Pixsell

Repera 50 Centa (41) ranili su u pucnjavi devet puta. Tada nije mogao govoriti niti hodati šest tjedana, ali uspio se oporaviti. U to vrijeme dilao je drogu i bavio se ‘mutnim’ poslovima