PRESJELO MU: Muškarac (30) uzimao tablete za dizanje, ubila ga sopstvena e*ekcija...

PRESJELO MU: Muškarac (30) uzimao tablete za dizanje, ubila ga sopstvena e*ekcija (FOTO)

1122
SHARE
Dešava se, pogriješi čovjek.

Oženjen Nigerijac i otac troje dece umro je nakon uzimanja lijekova za potenciju, tamošnjeg oblika “vijagre” pod nazivom “Manpower”.

 

Službeni izveštaj obdukcije navodi kako je muškarac s imenom Samson umro usled “stresa izazvanog stalne erekcije”. Navodno je Samson uzeo pilule kako bi zadivio svoju mlađu devojku ljubavničkim veštinama i seksualnom izdržljivošću.

 

Lekove za potenciju je kupio u apoteci, gde ih je moguće nabaviti bez recepta. Izvor je portalu Punch rekao: – Nakon što su se dugo seksali, on nikako nije mogao da ejakulira. Samson je prvi put uzeo taj lek, a ranije se u kafiću prijatelju hvalio svojim planovima, govoreći kako je tri meseca zavodio devojku, da imaju odličan seksualan život te da će joj sada pokazati kakva životinja može biti u krevetu.

 

Osim toga, Samson je uz tablete kombinovao i alkohol, što je verovatno bilo pogubno u njegovom slučaju te je umro od srčanog udara usled povišenja krvnog pritiska.

 

Partnerka je navodno pobegla iz sobe, a policija je pozvala hitnu pomoć koja nije mogla da učini ništa nego da prebaci njegovo telo s vidljivom erekcijom u mrtvačnicu Centralne bolnice “Vari”. Nepoznato je koliku je tačno količinu lekova za potenciju muškarac konzumirao.