Ovakvu Severinu je još niste vidjeli; Video koji je preplavio internet

Ovakvu Severinu je još niste vidjeli; Video koji je preplavio internet

974
SHARE

Najprodavaniji ženski izvođač novije hrvatske diskografije  Severina, nekoliko je puta tokom karijere punila najpoznatije koncertne dvorane širom regije, trijumfirajući s turnejom ‘Dobrodošao u klub’, koju su produkcijski mnogi svrstali uz bok turnejama svjetskih izvođača.

No, osim što ju na koncertima prati u stopu, mnogobrojna i vjerna publika Severinu odavno prati i na društvenim mrežama. Upravo ondje, videom nastalim tijekom snimanja za jednu kampanju, odlučila je počastiti svojih milion i pol pratitelja; njih čak 900 hiljada Facebook fanova te 600 hiljada Instagram followersa. Ove respektabilne brojke Severina na najbolji mogući način objašnjava dvjema rečenicama: ”Ljubav se ljubavlju vraća” te ”Volim što se volimo”. Upravo ti hashtagovi postali su zaštitni znak njezinih objava, a prihvaćeni su u tolikoj mjeri da se pod njima nalazi preko 100 hiljada objava Instagram korisnika, piše Dnevnik.hr.

Severina (Foto: PR)

Uz Facebook i Instagram, još jedna Severinina iznimno važna društvena platforma je YouTube kanal, na kojem, osim bogate kolekcije starih snimki, premijere doživljavaju i sve njezine nove pjesme i spotovi, stoga ne čudi kako je ukupan broj YouTube pregleda na tom kanalu prešao brojku od čak 250 miliona.